​Kommunikation mellem skole og hjem

Forældre bliver løbende orienteret om barnets udvikling, da der er et nært samarbejde mellem skole og hjem. Dette udmønter sig i et ugentligt informationsbrev fra skole til hjem, forældremøder og samtaler, samt hjemmebesøg. Det er vigtigt, at samtalen går to veje: fra skole til hjem og fra hjem til skole. Endvidere får hvert barn til sommerferien en skriftlig udtalelse om den udvikling, der er sket i løbet af året. Eleverne i 9.klasse får derudover karakterer i forbindelse med deres afgangsprøver.