EN RØD TRÅD I DIT BARNS LIV - FRA BØRNEHAVE TIL FLYVEFÆRDIGT UNGT MENNESKE​

aktiv 2  instagram  youtube  viggo-small

Lejrskole og udflugter

Hvert år skal du med hele skolen på lejrskole i 4 dage. Vi opholder os forskellige steder rundt i Danmark, og i tiden op til lejrskolen fortæller vi til morgensangen om området, vi skal besøge. I 2016 gik turen til Grenå.

Hello there! I'm from Hobro Free School. Nice to meet you!

Hvert andet år i september rejser nogen af de ældste elever på udenlandstur til et engelsktalende land. På en del af turen bliver eleverne indkvarteret hos de lokale.

I de enkelte stamgrupper kan der efter lyst og emner arrangeres forskellige udflugter i løbet af skoleåret. F.eks. kan nævnes ture til Kolding Hus, El museet ved Tange sø, skovture ud til klassens sted i skoven og fisketure ved Fyrkat Mølleå.

Først i skoleåret tager vi alle i Djurs Sommerland. Det er en dag alle elever og lærere glæder sig til år efter år, og som gamle elever savner og af og til deltager i.

​UGENS VIDEO - HOBRO FRISKOLE I BAKSPEJLET

Vi har haft besøg af en flok tidligere elever, der i denne video sætter ord på,​ hvordan det er at komme videre på en ungdomsuddannelse fra friskolen. Og hvordan de føler sig rustet af de værdier og faglighed, som friskolen tilbyder alle elever.

Se flere på FACEBOOK , INSTAGRAM og YOUTUBE

Hobro Friskole - Nyvej 23 - 9500 Hobro - CVR:12284233 - Tlf.: 9852 5499 - hobro-friskole@mail.dk