​VI ÅBNER BØRNEHAVE FOR 30 BØRN I AUGUST 2022! - INDSKRIVNING NU!

RUNDVISNING ALLE DAGE - RING TIL SKOLELEDER PER PÅ TLF 2068 2189

Her har du mulighed for at blive den første til at få besked, når vi har nyt om udviklingen af vores nye søster - børnehaven.

Vi har købt Jernbanegade 39, som er nabo til friskolen og har en fantastisk have lige op ad vores legeplads og bålhytte.

Huset er købt, håndværkerne er i gang, og vi er i fuld sving med at sætte ord på vores tanker om værdier, hverdag og barnets trygge rejse fra helt lille - videre i friskolen - og derfra ud i verden med mod på livet.

Vi åbner dørene for en nyrenoveret og moderne børnehave d. 1. august 2022.

Børnehaven er tænkt som lille og nær og vi tilstræber 30 børn i gennemsnit hen over året.

Skriv dig op herunder - så får du en personlig indbydelse og nyhedsbreve løbende.

Har du yderligere spørgsmål. Ring til skoleleder Per Ølholm på 2068 2189.

Udfyld formularen - det er IKKE en tilmelding, men en uforpligtende interessetilkendegivelse!

Ja tak - jeg vil gerne følge med!

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BØRNEHAVEN I MEDIERNE - TRYK PÅ BILLEDET!

(Artikler kan ligge bag mediernes betalingsmur - støt dem, de støtter os!)

NORDJYSKE 13. JANUAR 2021​​

​BØRNEHAVE OG FRISKOLE SIDE OM SIDE - EN RØD TRÅD I BARNETS- OG FAMILIENS LIV