​VI ÅBNER BØRNEHAVE FOR 30 BØRN TIL SOMMEREN 2021! - SKAL I MED PÅ REJSEN?

Her har du mulighed for at blive den første til at få besked, når vi har nyt om udviklingen af vores nye søster - børnehaven.

Vi har købt Jernbanegade 39, som er nabo til friskolen og har en fantastisk have lige op ad vores legeplads og bålhytte.

Huset er købt, håndværkerne er i gang, og vi er i fuld sving med at sætte ord på vores tanker om værdier, hverdag og barnets trygge rejse fra helt lille - videre i friskolen - og derfra ud i verden med mod på livet.

Vi forventer at åbne dørene for vores nye børnehave til næste sommer (2021)

Børnehaven vil i første omgang have plads til 30 børn.

Lige så snart det er muligt, åbner vi op for rundvisninger og infoaftener.

Skriv dig op herunder - så får du en personlig indbydelse og nyhedsbreve løbende.

Har du yderligere spørgsmål. Ring til skoleleder Per Ølholm på 28432343.

Udfyld formularen - det er IKKE en tilmelding, men en uforpligtende interessetilkendegivelse!

Ja tak - jeg vil gerne følge med!

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BØRNEHAVEN I MEDIERNE - TRYK PÅ BILLEDET!

(Artikler kan ligge bag mediernes betalingsmur - støt dem, de støtter os!)

NORDJYSKE 13. JANUAR 2021​​

​BØRNEHAVE OG FRISKOLE SIDE OM SIDE - EN RØD TRÅD I BARNETS- OG FAMILIENS LIV