Hjemmebesøg

At gå på vores Grundtvig/Koldske friskole betyder, at du ikke får karakterer før til allersidst i forløbet. Det betyder også at du ikke skal testes med nationale tests. Du selv og dine forældre bliver dog løbende orienteret om din udvikling, da der er et nært samarbejde mellem skole og hjem.

Dette udmønter sig bl.a. i et ugentligt informationsbrev fra skole til hjem, forældremøder og samtaler. De mindste får derudover hjemmebesøg. Nye elever får tilbudt hjemmebesøg.

Det er vigtigt, at samtalen går to veje: fra skole til hjem og fra hjem til skole.